Deze tips laten je kleding er duurder uitzien

Wil jij ook een luxe uitstraling, maar is jouw budget er niet naar? Met de volgende tips leer je hoe je jouw kleding er duurder uit kunt laten zien. Zo hoef je nooit de hoofdprijs te betalen om een luxe uitstraling te hebben.

Gestreken kleding

Je kunt zo’n duur mogelijke blouse dragen, maar wanneer deze kreukels heeft, ziet het er toch een stuk minder luxe uit. Door jouw kleding goed te onderhouden en altijd kreukvrij te strijken, ziet jouw outfit er meteen een stuk duurder en luxer uit. Neem altijd de tijd om jouw kleding te ontzien van kreuken voor een luxe uitstraling.

De juiste accessoires

Een simpel shirt of een basic jurkje kun je een luxere uitstraling geven door te spelen met de juiste accessoires. Een basic jurkje kun je een veel duurdere uitstraling geven door een luxe riem om te binden. Een standaard shirt wordt direct een stuk luxer door een mooie sjaal te dragen. Heb je een klein budget voor jouw outfits? Investeer dan liever in de accessoires, dan in kleding.

Één kleur

Wil je voorkomen dat jouw outfit er goedkoop uitziet? Voorkom dan een mengelmoes van verschillende kleuren. Kies voor een outfit in één kleur voor een gelikte en luxe uitstraling. Een all-black outfit ziet er direct luxe uit.

Investeer in een jas

Een jas gaat over iedere outfit heen en kan de eerste indruk van jouw outfit geven. Als je ergens dus goed in kunt investeren, is dit een tijdloze jas met een luxe uitstraling. Hoe goedkoop jouw outfit eronder ook uitziet, de jas maakt alles meteen goed.

Laagjes

Mix en match om jouw outfit uitstraling te geven. Laag jouw outfit om het meer dimensie en uitstraling te geven. Zo kun je met meerdere kledingstukken, een luxe outfit samenstellen.

Je hoeft nooit de hoofdprijs te betalen voor een dure uitstraling. Maak gebruik van bovenstaande tips om jouw kleding er duurder uit te laten zie